Kedves Látogatóink!

Programnaptár
Kiemelt programok
Szállások
Híreink


Bejegyzések  
Az Ön neve*
E-mail címe
Hozzászólása*
Biztonsági kód*
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
l.agi - 2011.02.22.
Az én szülőhelyem....az én "mézeskalács városkám" :)
Bár már nem itt élek, de rokonlátogatás címén évente többször visszatérhetek Egyszerűen imádni való minden szeglete!
Ramona - 2010.12.26.
Én Keszthelyen laktam 6 éves koromig, azután elköltöztünk Vp. megyébe, de azóta is minden nyáron vissza megyek, meglátogatom a barátaimat, elmegyünk kajálni a kedvenc éttermünkbe, balcsi part, hülyülés..hm..jóó is :), felidézzük a múltat, amikor még ott laktam velük :)
Nagyon szeretem Keszthelyt, szerettem ott élni, és én úgy megyek oda vissza minden nyáron, hogy tudom, egyszer vissza fogok oda véglegesen költözni :)
Ember01 - 2010.11.03.
Én idén tavasszal voltam Keszthelyen, osztálykiránduláson. Hát mit is mondjak? A sírás kerülgetett amikor a harmadik napon jöttünk haza. Három nap alatt beleszerettem ebbe a városba! Egyszerűen gyönyörű, és a mólón az a sok-sok ember, bazárok és még sorolhatnám! Legszívesebben két hetente ellátogatnék Keszthelyre :( :)
Őszintén szólva, irigylem a keszthelyi lakosokat :)
Nagy-Imecs Zsuzsánna - 2010.11.03.
Most megyek csütörtökön egy pár napra Önökhöz,előzetes felkészülésnek nagyon megfelelt a honlap. Úgy érzem, gyönyörű élményben lesz részem!
Sz. Miklós - 2010.09.08.
Kámán Árpádnak
http://www.norc.hu/street-view/ Keszthely is megtalálható, kellemes sétálást!
T. Anna - 2010.07.23.
Minden évben eltöltünk egy hetet Keszthelyen. Imádjuk, csodálatos, rendezett, sok a látnivaló és a program.
Erika - 2010.07.19.
Tavaly nyáron jártam először Keszthelyen a párommal, és annyira megtetszett, és megszerettük a helyet, hogy idén is visszamegyünk.
Nagyszerű város Keszthely.
Dóri - 2010.06.27.
Mi tavaly voltunk Keszthelyen.Nagyon gyönyörű a város.Elmentünk a Festetics kastélyba is,Nekem csak annyi bajom volt,hogy túl kevés szoba tekinthető meg.Nagyon élveztem,és remélem még legalább egyszer eljutok Keszthelyre.
Kámán Árpád - 2010.06.24.
kb.40 esztendeje járok Keszthelyre, s nem csak nyáron. A megszállottja, elfogult szerelmese vagyok. Számomra ez a világ legszebb városa. Nem is kívánkozok máshová, bár Vas megyei lakos vagyok, ez a hely az otthonom legbensőbb része. Virtuálisan folyamatosan itt vagyok, többek közt a honlap lévén is. Jó lenne, nem tudom van-e ilyen lehetőség, városi sétálóprogram létrehozására, a honlaphoz csatolva.
Üdv.: Kámán Árpád Szombathely
Saxoo - 2010.06.09.
Tavaly augusztusban voltam Keszthelyen, amikor a néptáncgála rendezvény folyt. Csodálatos, mindamellett nagyon emlékezetes volt a színes és érdekes program. Maga Keszthely is csodaszép város, nem beszélve a sétálóutcáról és a balaton parti sétányról, a folklórprogram pedig feltette a pontot az i-re. Gratulálok szervezőknek! Idén is megyek :-)

1-10   11-20   21-30   31-40