Kedves Látogatóink!

Programnaptár
Kiemelt programok
Szállások
Híreink


Bejegyzések 
Az Ön neve*
E-mail címe
Hozzászólása*
Biztonsági kód*
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Pardi Ibolya - 2013.03.11.
Kedves polgarmester ur!Szeretnem megkoszonni onnek a Szekely autonomia melletti tuntetes kiallasaert,a szekely zaszlo kituzeset!Habar Nagyvaradiak vagyunk es csak a mediaban kovettuk figyelemmel az esemenyeket,szeretnenk megkoszonni mindenkinek,a Keszthelyieknek azt,hogy reszt vettek ezen a szimpatia tuntetesen!Isten mindent lat,hiszem,hogy megaldja a Keszthelyieket es annak johiszemu polgarmesteret!Szeretettel olelunk mindenkit Nagyvaradrol!Bekes Oromokben gazdag Husveti Unnepeket kivanunk!Kezfogas!
csiszar viktor - 2013.03.02.
nekem tetszik foleg a 3d virtualis seta
Biró György - 2013.02.18.
Évek óta járunk Keszthelyre, Dobogómajorba. Most fedeztem fel a Rádiómuzeum jóvoltából a Keszthely honlapját. Ezuton is szeretnénk megköszönni a Karácsonyi koncertet, amelyen már másodszor volt szerencsénk részt venni,véletlen.
Üdvözlettel:
Biró György és neje Makóról
Klara B Hollosi - 2012.12.25.
Nagyon szep ez a lap orulok,hogy lathattam innen a nagy NY-bol
Hrivnákné Gede Ildikó - 2012.10.24.
El vagyok ragadtatva a várostól, eddig, ha Keszthely környékén nyaraltam, csak vásárolni jutottam el, most viszont kizárólag keszthelyi hosszú hétvégén voltunk a családdal, megnéztük a Kastélymúzeum minden kiállítását, ami nagyon nagy élmény volt, sétáltunk a Kossuth utcán, és nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép, és hangulatos a város. Jó lesz oda visszatérni. :-)
Kiss Zsolt - 2012.07.27.
Örömmel tapasztaltam, hogy Keszthely is sokat tesz a fiatalság megőrzéséért. A fitnesz park kellemes időtöltést nyújt mindenki számára. Talán csak az a legnagyobb probléma, hogy a gyermekek (14 év kor alattiak) kisajátítják - az edzőszereken ugrándoznak, és sajnos már van olyan melyet teljesen elrontottak.
Az értékek mindannyiunké, vigyázni, óvni kéne, hogy még nagyon sokáig örömünket leljük, és természetesen felnövő gyermekeinken is megmaradjon.
Kurucz Imre - 2012.07.26.
Minden évben meglátogatjuk a várost. Minden nagyon szép, a Főtér is nagyon szép lett. Idei látogatásunkat kicsit elrontotta, hogy tegnap a Helikon Múzeum pénztáránál majd egy órát kellett sorba állni jegyért.
Bajusz Gábor - 2012.07.08.
A barátnőmmel juniusban voltunk nyaralni itt Keszthelyen a Harangláb Vendégházban. Nagyon szép a város, rengeteg látnivaló van itt, és az árak is elég barátságosak! Nagyon szép romantikus hetet töltöttünk el itt! Az emberek nagyon kedvesek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Tóth Dzsenifer - 2012.06.04.
Nagyon jóóó keszthely imádom itt voltam osztálykiránduláson!!!Szupcsi
Csúzi László - 2012.05.01.
Számomra Keszthely a "number one"..

1-10   11-20   21-30   31-40