Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

Kedves Látogatóink!Bejegyzések  
Az Ön neve*
E-mail címe
Hozzászólása*
Biztonsági kód*
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Müller Péter - 2017.05.05.
Tisztelt Hivatal!

Müller Péter vagyok, Somogy megyében lakom, sajnos! A véletlen folytán, egy kirándulás alkalmával eljutottam a szép városba, Keszthelyre! Tetszett, de nem tulajdonítottam nagy szerepet neki. Tavaly is többször elmentünk, persze akkor már szezon volt és több utcát bejártunk. Lenyűgözött a szépsége és az egyszerűsége!
Bejártuk a családommal a történelmi városrészt és hála Istennek a vezetésnek, sok a megmaradt szép homlokzatú ház, ami tükrözi a múltat. Boldogan tapasztaltuk, hogy nincsenek piros-kék házak, legalábbis a történelmi házakban. Nincsenek emeletes házak, annak köszönhetően nagyon jó a parkolási lehetőség.
Sok a fa, nagy parkok, kiemelve a Helikon parkot, amit számos szép – érintetlen villák – kúriák ékesítenek. Keszthely mindennek megfelel, ami jó! Lehet hirdetni, múzeumot látogatni, parkolni.
Majd mindenik múzeumot meglátogattuk, Mindenkinek ajánlanám.
Mesébe illő a rég-múltat dicséri, amikor elmentünk a templom előtt, a tisztelendő atya és a ministrások egyenként kezet fogva elbúcsúztak a hívektől.
Kérnénk Önöket, vigyázzanak minden megmaradt történelmet idéző házak homlokzatára! Milyen szép is lenne, ha vissza állítanák a házak történelmi homlokzatát.
Somogyban alig maradt történelmi épület, mindent elpusztítottak.
Útvonalon esett Lelle – Boglár - Fonyód, embert sem láttunk. 9 órakor Keszthelyen voltunk, és már tele volt emberekkel a város.
Köszönjük a szépet-jót, minden alkalommal jól érezzük magunkat! Tiszta város minden szempontból, rendőrt is csak Somogyba láttunk. Ahogy beérünk Keszthelyre, a bevezető út is csodálatosan szép! Megmaradtak az épületek és a régi síremlékek!
Bízunk benne, a modernizálás nem éri el Keszthelyt! Oda lenne a szépsége, bája! Modern helyekből van sok, túl sok is! Ha törvényileg engedélyezett, nagyon szívesen népszerűsítenénk autóinkon Keszthely nevezetességeit, múzeumait!
Amit tudunk, csakis Keszthelyen vesszük meg, most például virágokat, fákat!
Köszönjük, hogy egy ilyen gyönyörű várost láthatunk, kérem őrizzék meg!
Tisztelettel Müller Péter és családja Karád
Pardi Ibolya - 2013.03.11.
Kedves polgarmester ur!Szeretnem megkoszonni onnek a Szekely autonomia melletti tuntetes kiallasaert,a szekely zaszlo kituzeset!Habar Nagyvaradiak vagyunk es csak a mediaban kovettuk figyelemmel az esemenyeket,szeretnenk megkoszonni mindenkinek,a Keszthelyieknek azt,hogy reszt vettek ezen a szimpatia tuntetesen!Isten mindent lat,hiszem,hogy megaldja a Keszthelyieket es annak johiszemu polgarmesteret!Szeretettel olelunk mindenkit Nagyvaradrol!Bekes Oromokben gazdag Husveti Unnepeket kivanunk!Kezfogas!
csiszar viktor - 2013.03.02.
nekem tetszik foleg a 3d virtualis seta
Biró György - 2013.02.18.
Évek óta járunk Keszthelyre, Dobogómajorba. Most fedeztem fel a Rádiómuzeum jóvoltából a Keszthely honlapját. Ezuton is szeretnénk megköszönni a Karácsonyi koncertet, amelyen már másodszor volt szerencsénk részt venni,véletlen.
Üdvözlettel:
Biró György és neje Makóról
Klara B Hollosi - 2012.12.25.
Nagyon szep ez a lap orulok,hogy lathattam innen a nagy NY-bol
Hrivnákné Gede Ildikó - 2012.10.24.
El vagyok ragadtatva a várostól, eddig, ha Keszthely környékén nyaraltam, csak vásárolni jutottam el, most viszont kizárólag keszthelyi hosszú hétvégén voltunk a családdal, megnéztük a Kastélymúzeum minden kiállítását, ami nagyon nagy élmény volt, sétáltunk a Kossuth utcán, és nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép, és hangulatos a város. Jó lesz oda visszatérni. :-)
Kiss Zsolt - 2012.07.27.
Örömmel tapasztaltam, hogy Keszthely is sokat tesz a fiatalság megőrzéséért. A fitnesz park kellemes időtöltést nyújt mindenki számára. Talán csak az a legnagyobb probléma, hogy a gyermekek (14 év kor alattiak) kisajátítják - az edzőszereken ugrándoznak, és sajnos már van olyan melyet teljesen elrontottak.
Az értékek mindannyiunké, vigyázni, óvni kéne, hogy még nagyon sokáig örömünket leljük, és természetesen felnövő gyermekeinken is megmaradjon.
Kurucz Imre - 2012.07.26.
Minden évben meglátogatjuk a várost. Minden nagyon szép, a Főtér is nagyon szép lett. Idei látogatásunkat kicsit elrontotta, hogy tegnap a Helikon Múzeum pénztáránál majd egy órát kellett sorba állni jegyért.
Bajusz Gábor - 2012.07.08.
A barátnőmmel juniusban voltunk nyaralni itt Keszthelyen a Harangláb Vendégházban. Nagyon szép a város, rengeteg látnivaló van itt, és az árak is elég barátságosak! Nagyon szép romantikus hetet töltöttünk el itt! Az emberek nagyon kedvesek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Tóth Dzsenifer - 2012.06.04.
Nagyon jóóó keszthely imádom itt voltam osztálykiránduláson!!!Szupcsi

1-10   11-20   21-30   31-40