Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

Polgármesteri Kabinet

Polgármesteri Kabinet feladatai:

Célja és feladata elsősorban a polgármester és alpolgármester munkájának segítése, napirendjének kezelése, az önkormányzati kommunikáció, kapcsolattartás elősegítése a város lakosságával, egyházaival, civil szervezeteivel és társintézményekkel, reprezentációs és protokoll feladatok, valamint a nemzetközi kapcsolatok bonyolítása. 

A kabinetvezető az osztály szabályszerű és hatékony működtetése mellett elsősorban az önkormányzati kommunikáció kialakításáért és bonyolításáért felelős. A sajtóval való kapcsolattartás mellett kiemelt feladata az önkormányzati rendezvények megfelelő szervezésének felügyelete, a városvezetői célok megjelenítése és érvényre juttatása.
A kabinet saját rendezvényként, önállóan szervezi a polgármester fogadásait, mint az Újévköszöntő, vagy a Városnapi fogadások, illetve az egyéb reprezentációs eseményeket. Elkészíti a polgármesteri kommunikáció írott anyagait, mint beszédek, cikkek, háttéranyagok, közreműködik a videóanyagok készítésében, valamint bonyolítja a polgármester és alpolgármester levelezését.
Az önkormányzat fontos eseményeiről sajtótájékoztatókat szervez, illetve szervezi a polgármester, alpolgármester, jegyző és az önkormányzati munkatársak sajtónyilatkozatait. Szerkeszti az önkormányzat internetes médiafelületeit, valamennyi önkormányzati beruházás és esemény fotódokumentációját végzi, valamint figyelemmel kíséri az önkormányzat sajtónyilvánosságát.

Elérhetőségek:

Munkakör Név Telefonszám E-mail cím
kabinetvezető Őry Rozália 06 83 505 504 ory.rozsa@keszthely.hu
polgármesteri referens Kemenes Veronika 06 83 505 504 polgarmester@keszthely.hu
nemzetközi kapcsolatok- kabinetrefens Nagyné Németh Barbara 06 83 505 571 nagyne.barbara@keszthely.hu
kommunikációs referens Belovári András 06 83 505 573 belovari.andras@keszthely.hu
kommunikációs referens Halász Gábor 06 83 505 575 halasz.gabor@keszthely.hu
társadalmi kapcsolatok referens

Horváth Hanga

(Simon Veronika)

06 83 505 574

horvath.hanga@keszthely.hu

(simon.vera@keszthely.hu)


 

Programnaptár
Hírek, hirdetmények