Jegyző köszöntője

Tisztelt Látogató!

Nagy tisztelettel köszöntöm Önt a Keszthelyi Polgármesteri Hivatal munkatársai és a magam nevében. Örömömre szolgál, hogy Keszthely város honlapjának böngészése során felkereste a polgármesteri hivatalról szóló oldalakat is.

Hivatalunk Keszthely város lakosságán és Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testületén kívül a Keszthelyi Kistérségi Többcélú Társulás, valamint a Keszthelyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat tisztviselőit szolgálja ki. 

A következő oldalakon megismerkedhet a hivatal szervezeti felépítésével, tevékenységi köreivel, az általunk ellátott feladatokkal és elérhetőségeinkkel, valamint az ügyek intézéséhez szükséges alapvető információkkal, dokumentumokkal. Ezen túlmenően tájékozódhat a képviselő-testület és bizottságai működéséről, az elfogadott határozatokról és megalkotott rendeletekről. Teljes terjedelmükben olvashatók a nyilvános ülések jegyzőkönyvei és a napirendekhez készült előterjesztések.

Fő célkitűzésünk, hogy a jogszabályok betartásával minél magasabb színvonalon és ügyfélbarát módon tudjuk a lakossági igényeket kiszolgálni. Ezért bízom benne, hogy megújult honlapunkon közzétett információinkkal, nyomtatványokkal segíthetjük az Ön eligazodását, ügyei gyorsabb és kényelmesebb elintézését.

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal!

Jegyzői fogadóóra:
minden hónap harmadik szerdája 15-17 óráig, előzetes telefonos bejelentkezéssel, téma megjelölésével.
Telefon: +36 83 505 504
E-mail: jegyzo@keszthely.hu

Dr. Horváth Teréz
jegyző

Programnaptár
Hírek, hirdetmények