Viviera Beach - The First Festival - Lights!Off

Helyszín: Viviéra Beach
Időpont: 2019. 04. 20.

A VIVIERA BEACH hazánk egyik legszebb és legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, rendezvény helyszíne – a klub 2019 nyarára teljesen megújul és átalakul. A Viviera Beach kezdeti múltját maga mögött hagyva nőtte ki magát, a közönség szeretete mellett Magyarország egyik legkarizmatikusabb és legnépszerűbb szórakozóhelyévé. Az eddigi évek rendesen megrengeték a keszthelyi balaton partot – ez bizonyára 2019-ben sem lesz máshogy!

Az esemény facebook linkje: https://www.facebook.com/events/331669624352052/

Az online jegyvásárlás linkje: https://cooltix.hu/event/VivieraBeachLightsOffTheFirstFestival_1Nap-5c2376b955451911ebe70ba9

THE FIRST FESTIVAL - LIGHTS!OFF - 2019.04.20 - SZOMBAT

🔘 Line up:

METZKER VIKTÓRIA (Burn ambassador)
Yamina
Willcox
Strong R.
Jackwell
Delta Sigma
Zozyka
Wyck

🔺Egyedi láng és pyrotechnikai show
🔺Laser show
🔺Kiemelt fény és visual technika
🔺Burn hostessek és ajándékok
🔺Fesztivál színpadtechnika
🔺Konfetti és Co ágyú rendszerek
🔺Facebook live drón közvetítés

🔘 Jegyek 🔘

» Early bird /első 100 db/ : 1000 Ft
» Limitált elővét Feb.15-ig: 1500 Ft
» Limitált elővét Ápr.17-ig: 2000 Ft
» Normál ár: 2500 Ft
» VIP: 5000 Ft

🔺2 NAPOS BÉRLET: Feb.15-ig: 2500 Ft Feb.15-től: 3500 Ft, VIP bérlet 9000 Ft


🔘Jegyinformáció🔘

🔺Az online vásárolt és Vip jegyekkel a bejutás soron kívűl biztosított!
▲ Felelősséget csak a Viviera Beach-től, vagy hivatalos partnerétől a Cooltix.hu oldaltól vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen. A cooltix.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

🔺Vip jegy tartalmazza: A soron kívüli bejutást, 1db 2000 Ft értékű italkupont, egyedi szövet karszallagot, elkerített Vip szekciót.

🔘Korhatár a rendezvényekre🔘

▲ 16 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a rendezvényeken.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.
Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy "ELFOGYOTT", ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt "ELFOGYOTT" pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a "kisokost", és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

Infó: info@viviera.hu
Asztalfoglalás: +36702445444
 


 

Programnaptár
Kiemelt programok
Szállások
Híreink