ELMARAD! Keszthely Város Önkormányzata lemondja az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére tervezett rendezvényeit

2020-03-15 ELMARAD! Keszthely Város Önkormányzata lemondja az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére tervezett rendezvényeit

Tekintettel a korona vírus terjedésének lehetséges kockázatára, Keszthely Város Önkormányzata lemondja az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére tervezett rendezvényeit. Nagy örömmel készültünk a keszthelyi ünnepségre, a város valamennyi oktatási intézményét megszólítva, hogy Keszthelyen valóban az ifjúság ünnepe legyen március 15-e.

Felelősségünk tudatában azonban nem szeretnénk kockáztatni senkinek sem az egészségét, ezért Keszthely Város Önkormányzata képviselő-testülete néma főhajtással fog tisztelegni a Bem József utcai Petőfi Sándor emléktáblánál.

Az önkormányzat az elkövetkező időszakban zárt térben nem tart tömegrendezvényeket, és a nagy látogatottságú, tervezett szabadtéri rendezvényeinkkel kapcsolatban is higgadt, felelősségteljes döntéseket fogunk hozni, melyről a város lakosságát minden esetben tájékoztatni fogjuk.