Keszthely logó

"SEGÍTENI KIVÁLTSÁG" - Segélykoncert

Helyszín: Balaton Színház, Színházterem
Időpont: 2019. 11. 09.

Tisztelt Intézmény, Cég, Szolgáltató! 

Tisztelt Hölgyem, Uram!

 

Alapítványunk már 2006 óta szervez különböző helyszíneken jótékonysági rendezvényeket különböző célok támogatására. Leginkább egyének részére akik önhibájukon kívül kerültek hátrányos helyzetbe, gyakran súlyos betegség, vagy baleset következtében. Máskor olyan intézményeket amelyek valamiképpen a köz javát szolgálják. Egy évben több városban is szervezünk koncertet, idén ősszel Zalaegerszegen, Keszthelyen, Siófokon és Tabon.

 

Most abból az alkalomból keressük meg Önt, Önöket mivel segítségüket szeretnénk kérni a keszthelyi célok támogatásában. Idén két célt választottunk, egy személyre szólót és egy közösségit.

 

Egyéni támogatottunk Müller Károly, 75 éves keszthelyi lakos. Az Ő élettörténete talán van akik előtt a mai napig ismert. Fiatalon, 15 éves korában, egy fogorvosi kezelés során olyan súlyos fertőzést kapott ami szinte azonnal nagyfokú egészségkárosodáshoz vezetett.  A 60 év alatt rengeteg kezelésen, 34 műtéten esett át és közben elveszítette egyik lábát, teljes hallását, többször volt élet-halál között. Családja segítségével vészelte át mindezt, a súlyos állapotában is elkezdte az orvosi egyetemet, de csak 2 évet tudott elvégezni. Édesanyja élt vele és segítette Őt amíg tehette. Jelenleg nővére a támasza és nagy szüksége volna házi betegápolásra. Célunk, hogy a támogatások összegéből ezt finanszírozni tudjuk.

 

Közösségi célként a helyi kórház Rehabilitációs Osztályának a támogatását szeretnénk megvalósítani.

Mindannyian tudjuk, hogy milyen sokat jelent az amikor valamilyen betegségből való felépüléshez

a legjobb segítséget kapjuk. Az Osztály a therápiás eszközparkjának bővítésére fordítja a bevételt.

A támogatást a kórház alapítványának, Keszthely És Környéke Egészségügyéért Alapítvány, közreműködésével juttatjuk el a Rehabilitációs Osztályhoz.

 

A teljes adományt a koncerten átadjuk a támogatottaknak.

Kérésünk az lenne, hogy amennyiben felkeltette az érdeklődését alapítványunk segítő munkája

és a lehetősége engedi, kérjük támogassa adományával céljainkat.

 

Az rendezvényen támogatói jegy vásárlására lesz lehetőség, de banki utalásra is van lehetőségük.

Ha a Kórház Rehabilitációs Osztályának javára szeretne utalni, akkor számuk: Keszthely És Környéke Egészségügyéért Alapítvány, OTP 11749039-20017620 Közlemény: „Rehab, adomány 2019

Amennyiben Müller Károlyt szeretné támogatni akkor a Reménység Alapítvány, K&H Bank 10201006-50285790-00000000, Közlemény: „Müller, adomány 2019” Igény szerint minden befizetett adományról igazolást tudunk kiállítani. Az igazolás kiállításához pontos nevet, címet és adószámot kérünk – remenyseg@remenyseg.hu , titkarsag@keszthelyikorhaz.hu

 

Jótékonysági estünkre szeretettel várjuk Önt, családját és munkatársait.

A rendezvényt a Balaton Színházban tartjuk 2019.nov.9. 17.00 órakor.

 

Tisztelettel:
Bánhidi
Tibor szakmai vezető – 0620-379-6190 banhidit74@gmail.com

Frend László szervező – 0620-379-6075 frendlaci@gmail.com

Programnaptár
Kiemelt programok
Szállások
Híreink