Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

Hello Keszthely! - Itthon vagy!

Helyszín: Keszthelyi Kikötő, Keszthelyi Óriáskerék, Helikon Kastélymúzeum, Balatoni Múzeum, Georgikon Majormúzeum, Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert
Időpont: 2021. 06. 05.

Hello Keszthely! - Itthon vagy!

A járványhelyzet utáni első nagyobb szabású rendezvény Keszthely Város Napja, ahol a keszthelyiekkel együtt szeretnék megünnepelni a város születésnapját, ezáltal a keszthelyi közösségeket és a helyi embereket. Azért, hogy az idei program élményekben gazdag legyen, szeretnénk kedveskedni a keszthelyi lakosoknak a június 5-én igénybe vehető Hello Keszthely! – Itthon vagy! akcióval, amelynek keretében lakcímkártya felmutatásával kedvezményesen, vagy díjmentesen vehetnek igénybe keszthelyi szolgáltatásokat.

„Hello Keszthely! - Itthon vagy!” Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Hello Keszthely!  - Itthon vagy! kedvezménylista:

Sétahajókázás 30% kedvezménnyel a BAHART járatain a Keszthelyi Kikötőből.

Az akció keszthelyi lakosok számára, a lakcímkártya felmutatásával 2021. június 5-én 30% kedvezményt biztosít a program nélküli sétahajózás aktuális díjszabás szerinti árából. A kedvezmény egyéb akciókkal és kedvezménykártyákkal, kedvezményekkel nem vonható össze.

További információk: https://balatonihajozas.hu/

 

 

A keszthelyi lakosok a lakcímkártya felmutatásával 2021. június 5-én 50%-os engedményt kapnak a keszthelyi Óriáskerékre.

https://www.facebook.com/keszthelyoriaskerek/

 

 

 

 

 

A keszthelyi lakosok a lakcímkártya felmutatásával 2021. június 5-én ingyenesen látogathatják a Helikon Kastélymúzeum kiállító tereit.

http://helikonkastely.hu/hu/

 

 

 

 

 

A keszthelyi lakosok a lakcímkártya felmutatásával 2021. június 5-én ingyenesen látogathatják a Balatoni Múzeumot.

https://balatonimuzeum.hu/hu/

 

 

 

 

 

A keszthelyi lakosok a lakcímkártya felmutatásával 2021. június 5-én ingyenesen látogathatják a Georgikon Majormúzeumot.

http://www.elmenygazdasag.hu/

 

 

 

 

 

A keszthelyi lakosok a lakcímkártya felmutatásával 2021. június 5-én ingyenesen látogathatják a Keszthelyi Kutyás Strand és Piknikkertet.

https://www.facebook.com/keszthelyikutyaspark/