Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

INTERSPORT KESZTHELYI KILOMÉTEREK 2021.

Helyszín: Keszthely, Balaton-part
Időpont: 2021. 09. 19.

Szeptember 19-én vasárnap a keszthelyi Balaton parton kerül megrendezésre a 14. Intersport Keszthelyi Kilométerek futóverseny.
A verseny szervezői négyszer álltak neki szervezni ugyanazt a rendezvényt, hiszen a járványhelyzet miatt folyamatos halasztásra kényszerültek az elmúlt két évben.
A rendezvény csatlakozott a pohármentes szervezői körhöz, így közel 30 ezer műanyagpohártól óvják meg a környezetet azzal, hogy a versenyzők maguk hozzák poharukat, kulacsukat a versenyre.
Idén rendhagyó módon kicsivel több, mint 5 kilométeres pályán bonyolítják le a versenyt, bejárja a pálya a teljes Balaton partot, így a Városi Strandot is.
Mivel a rendezvény 500 fő feletti, így a felnőtt versenyzők a törvényi szabályozás szerint védettségi kártyával, vagy versenyengedéllyel állhatnak rajthoz.
A Zalai Hírlap Gyermek Futamok résztvevőire a szabályozás nem vonatkozik, a délutáni futamokra a helyszínen lehet nevezni.
A futók biztonsága érdekében ezen a napon a Balatonpart közúti forgalma le lesz zárva, kivételt képeznek a helyi lakók és vendéglátósok, akik félpályán közlekedhetnek a Hotel Helikon irányából egyirányúsítva.

https://keszthelyikilometerek.hu/hu/

https://www.facebook.com/events/536897474091941/


Programnaptár
Kiemelt programok
Szállások
Híreink