DOSZFESZT

Helyszín: Pannon Egyetem    
Időpont: 2019. 08. 15.


Az idén 25 éves jubileumát ünneplő Doktoranduszok Országos Szövetségének fesztiválja, a DOSZFESZT első alkalommal 2019. augusztus 15-18. között kerül megrendezésre Keszthelyen, helyszín a Pannon Egyetem Georgikon Kara (Pethe Ferenc Kollégium).
A rendezvény nem kizárólag a tudományos iránt érdeklődőknek és doktoranduszoknak szól, nyitva áll mindenki számára. A szórakoztató programok mellet lehetőséget add a egyetemi hallgatók, szakkollégisták, a tudományos karrier iránt érdeklődő fiatalok számára, akik szeretnének többet megtudni kutatói életpályáról.
A rendezvény szakmai fősodrában a Mesterséges Intelligencia áll. A pénteki napon ennek megfelelően az MI koalíció több kiállítója is felvonul, hasznos szakmai előadásokat hallgatnak a résztvevők, interaktív startup-szimulációs verseny is lesz, sőt drónbemutató és lego-robotok is színesítik a programot. A fesztiválhangulatot kulturális és könnyűzenei programok garantálják, szabadtéri színpadon koncertek, éjféltől pedig a Bexi klubba érkeznek fellépők, levezetésképpen pedig DJ veszi át a hatalmat a pult mögött.

PROGRAM:
Augusztus 15. (csütörtök)
MAGIDOM
FISH!

Augusztus 16. (péntek)
QUEEN'A LAND
BENKÓ DIXIELAND BAND

Augusztus 17. (szombat)
FUN THOMAS BAND
VASTAG CSABA

 


Jegyárak:
Bérlet: 7990Ft
Napijegy: 
14 év felett 3990Ft 
14 év alatt 1000Ft
PhD első éves bérlet: 3990

A fesztiválról bővebb infó és jegyek:
www.doszfeszt.hu 
www.facebook.com/doszfeszt 
www.instagram.com/doszfeszt/?hl=hu

Programnaptár
Kiemelt programok
Szállások
Híreink