ANGUS ESTEK / Ízig-vérig steak 2.0

Helyszín: John's Pub and Restaurant
Időpont: 2019. 03. 14.

Az Angus sorozat következő estjén a steakek és a borok kapják a főszerepet.

A steakvacsora folyamán rövid előadások keretében bepillantást nyerhetünk az angus marha tenyésztésének és tartásának rejtelmeibe, a húskészítmények előállításának folyamatába, felhasználásának sokszínűségébe, és meg is kóstolhatjuk az egyes fogásokat remek hazai és külföldi borok kíséretében.

A vacsora menüjét ismét Bán Lajos chef állította össze, figyelve arra, hogy minden bemutatott étel ízvilágához a hozzá legjobban illő bor kerüljön az asztalra.

Gourmet-esten többféle steaket is felszolgálnak, hogy mindenki megtalálja a leginkább neki valót! A menü a következő lesz:

Hideg előétel:
Tatárbifsztek, diós pizzakenyérrel, kapribogyós rukkolával és kecskesajttal

Leves:
Gulyásleves Angus marhaszegyből

Főétel:
New York strip steak, Chuk eye steak, Ranch steak, párolt karalábéval, burgonya rösztivel, vargányamártással és medvehagymás fűszervajjal

Desszert:
Tarte Tatin vaníliafagylalttal

Borok:
Pampetrics Borkereskedés

Ár: 13.990 Ft (az ár tartalmazza a menüsort, a borokat és a mentes ásványvizet)

A kiváló hangulatról a gasztronómiai remekek, a nagyszerű borok és az előadók gondoskodnak:
Ekmann László – FARM54 – tulajdonos
Bán Lajos – KOLPING HOTEL – konyhafőnök
Pampetrics Milán - borkereskedő

Ez is MARHA JÓ este lesz! Várnak szeretettel!

Asztalfoglalás: johnspubservice@gmail.com