Angus estek - Ízig-vérig steak

Helyszín: John's Pub and Restaurant
Időpont: 2019. 02. 07.

A már hagyományos bbq-estek után idén új sorozatot indít a John's Pub csapata a gasztronómia témakörében Angus estek /ízig-vérig steak/ címmel.

A steakvacsora folyamán rövid előadások keretében bepillantást nyerhetünk az angus marha tenyésztésének és tartásának rejtelmeibe, a húskészítmények előállításának folyamatába, felhasználásának sokszínűségébe, és meg is kóstolhatjuk az egyes fogásokat remek kézműves sörök kíséretében.

A vacsora menüjét Bán Lajos chef külön erre az eseményre állította össze, figyelve arra, hogy minden bemutatott étel ízvilágához a hozzá legjobban illő sör kerüljön az asztalra.

A gourmet-esten többféle steaket is felszolgálnak, hogy mindenki megtalálja a leginkább neki valót! A menü a következő lesz:

Előétel:
Roast beef antipastival és fokhagymás bruschettával

Leves:
Csontleves zöldségekkel, sertésvelős maceszgombóccal

Főétel:
Rostélyos, hátszín, bélszín, baconba göngyölt ceruzazöldbabbal, burgonyafánkkal, béarni mártással

Desszert:
Csokoládé ganache, fehér csokoládés-mascarponés hab, mangószósszal

Sörök:
Firt Craft Beer - kézműves sörök


A kiváló hangulatról a gasztronómiai remekek, a nagyszerű sörök és a hiteles előadók gondoskodnak:
Ekmann László – FARM54 – tulajdonos
Bán Lajos – KOLPING HOTEL – konyhafőnök
Venyercsán Péter – FIRST CRAFT BEER– brand manager

Egy biztos: MARHA JÓ este lesz!

Asztalfoglalás:
Személyesen: John's Pub and Restaurant (Keszthely, Kossuth L. u. 46.)
Telefonon: +36 30 360 9015
E-mailben: johnspubservice@gmail.com

Programnaptár
Kiemelt programok
Szállások
Híreink