Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

Cadillac Múzeum

A Garda Kft által megálmodott és életre hívott Cadillac múzeum értékálló gyűjteményt hoz létre a kiállított veterán autókból.
A Cadillac első autójának létrehozásától kezdve mindig a pompa, a fényűzés jelképe volt, törekedett az átlagon felüli szolgáltatások, a gyönyörű külső és belső formák megalkotására, melyet most egy tematikus kiállítás keretében ismerhetnek meg a látogatók. A tárlat a Cadillac márka fejlődést mutatja be az 1920-as évektől a '90-es évekig: járművek, érdekes információk és történetek a márkával kapcsolatban.

A Cadillac Múzeum komplex vizuális és audiovizuális élményt kínál látogatóinak, kicsiknek és nagyoknak, nőknek és férfiaknak egyaránt. Hiszen ki ne szeretné a szépet, a sztárokról szóló történeteket, a luxust? Ajánljuk a tárlatot mindenkinek, aki érdeklődik az autók iránt, kedveli az amerikai életstílust, vagy csak egyszerűen nosztalgiázna. Reméljük, hogy látogatóink számára olyan új információkat tudunk nyújtani, amelyek megragadják fantáziájukat, és a sok izgalmas érdekességet jóleső örömmel raktározzák el élménytárukban!
Várjuk szeretettel!

Nyitva tartás 2020. március 1-től:
Hétfő- szombat: 9.00 -17.00 óráig
Vasárnap és ünnepnap: 10.00-17.00 óráig

Elérhetőségek:
Cím: Keszthely, Kossuth L. u. 77.
E-mail: gardakft@keszthelynet.hu
Honlap: www.cadillacmuzeum.hu

 

Galéria

Programnaptár

Kiemelt programok
Szállások
Híreink