Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

Okospad

HOTSPOT KÖZÖSSÉGI OKOSPAD A KESZHELYI INTERMODÁLIS CSOMÓPONTNÁL

PROJEKTAZONOSÍTÓ: EKF2023 HOTSPOT KÖZÖSSÉGI OKOSPAD

 

Keszthely Városa a Veszprém – Balaton Kulturális Fővárosa elnevezésű program keretében, annak támogatásával már több projektet megvalósított. Az intermodális csomópontnál telepített okospad szintén a VEB 2023 támogatásával jött létre.

Az okospad teljes mértékben napelemből származó energiát használ, s miután optimalizálja saját energiafelhasználását, így az sosem kapcsol le, és időjárási viszonyoktól függetlenül folyamatosan üzemel. Beépített érzékelőivel képes adatokat gyűjteni annak kihasználtságról és a környezeti körülményekről. Integrált lámpái két méteren belül megvilágítják az ülőalkalmatosság környezetét, lehetővé téve a felhasználók számára az éjszakai használatot is.

Az okospad független felhasználású, vezeték nélküli készülék-töltővel és több smart USB csatlakozóval is rendelkezik, amik a mobilkészülékek gyorstöltését teszik lehetővé. A 4G router segítségével az internet kapcsolat a pad több méteres körzetében szabadon elérhető. Nem kell mást tennie csak keresse meg a Kuube nevű hálózatot, kövess az útmutatást és már használhatja is díjmentesen a szupergyors internet elérést.