Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

III. BARÁTI SZERZŐDÉSEK

Jędrzejów város polgármestere és Keszthely város polgármestere 2000. szeptember 15-én szándéknyilatkozatot írt alá, melyben megerősítik akaratukat, miszerint baráti kapcsolatot kívánnak kötni a gazdaság, a lakókörnyezet védelme, az egészségügyi és szociális gondoskodás, a kultúra és oktatás, a sport és a turisztika területén.

2001. június 30-án Stary S±cz Város Tanács és Keszthely Város Önkormányzata együttműködési megállapodásában szándékát fejezte ki partneri kapcsolatok megkötésére és fejlesztésére a két város között, törekedve a két város polgárai között együttműködés lehetőségeinek megteremtésére és a kétoldali kapcsolat további fejlődéséhez még kedvezőbb légkör kialakítására. Mindezt abból a meggyőződésből, hogy a két város közötti kapcsolat gazdagítani fogja mindkét város gazdasági, társadalmi, kulturális és sportéletét.

A Lengyel Köztársaságban levő Piwniczna Zdrój és Keszthely önkormányzatai, a 2002. augusztus 10-én szándéknyilatkozatot írtak alá, melynek értelmében törekszenek a partneri kapcsolatok megkötésére abban a tudatban, hogy az együttműködés gazdagítani fogja a társadalmi életet.

2002. augusztus 29-én Keszthely gazdag történelmével és a Balaton idegenforgalmi központjával dekralálja együttműködését a cseh Turnov városával. Turnov város több mint 725 éves múltra tekint vissza. Mindkét város megteremti a lehetőséget a kölcsönös ismerkedéshez, iskolák és különféle szervezet találkozásához.

Programnaptár
Hírek, hirdetmények