Hírek

Áramszünet értesítés
2020-07-18

E.ON Ügyfélszolgálat tájékoztatása


Részletek
Színes programokkal készül a Goldmark Károly Művelődési Központ
2020-07-10

Összeállította nyári programtervezetét a Goldmark Károly Művelődési Központ. Az intézmény a koronavírus-járvány miatt eddig nem hirdethetett eseményeket, júliustól azonban a biztonsági előírásoknak megfelelően rendezhetik meg a megszokott és új fesztiválokat. Idén nyáron a Sétáló utcán és a Balaton-parton tartják ezeket meg.


Részletek
Schenk figurák kiállítása a Vidor Játékmúzeumban
2020-07-10

A keszthelyi Vidor Játékmúzeumban egy olyan kiállítás látható,ami felidézi azt a korszakot, amikor a drága „nyugati” játékok még nem ,vagy csak ritkán voltak elérhetőek Magyarországon. Az állandó tárlat mellett egy magángyűjteményből álló mini tárlat mutatja meg a mai napig is népszerű Playmobil katonákra megszólalásig hasonlító Schenk figurákat, amivel fiúk és lányok egyaránt szívesen játszottak.


Részletek
Átadták a Keszthelyi Kutyás Park és Piknik Kertet
2020-07-07

2020-ig a Balatonnál két helyen, Fonyódon és Balatonföldváron volt lehetőség házi kedvencüket fürdetni a tóban. A kutyás társadalom számára öröm, hogy ebben az évben már Keszthelyen is van, olyan fürdőhely ahol a kutyákkal együtt tölthetik el a szabadidőt. A Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert június eleje óta próbaüzemmel várta az érdeklődőket. Ünnepélyes átadására július 4-n került sor.


Részletek
Hamarosan átadják a Kis-Balaton Látogatóközpontot
2020-07-07

Egyre népszerűbb a Fekete István Emlékhely a Diás-szigeten. A tavaly felújított kiállítótérben megtekinthető a Kis-Balatonra jellemző élővilág, valamint Fekete István öröksége is a látogató szeme elé tárul. A vendégek előzetes egyeztetés során naponta kétszer tekinthetik meg az emlékhelyet. A projekt a látogatóközponttal együtt valósult meg. Utóbbit várhatóan szeptemberben adják át.


Részletek
Karbantartási munkák kezdődnek a Csókakő-patak felett vezető hídon
2020-07-06

A biciklis forgalom részleges korlátozására 2020.07.07.-2020.07.15. között kerül sor.


Részletek