Hírek

Polgármesteri tájékoztató 2020.10.22.
2020-10-22

Tisztelt Keszthelyiek!


Részletek
Hét csapat vetélkedett Keszthely múltjáról
2020-10-21

A Festeticsek, a Keszthelyhez kötődő sportolók és események is terítékre kerültek a Fejér György Városi Könyvtárban. Hét csapat vett részt a hétfői várostörténeti és egyben sporttörténeti vetélkedőn. A versenyt 11. alkalommal szervezték meg, célja a helyi identitástudat erősítése.


Részletek
Nemes ügyért gördeszkázta körbe a Balatont Horváth Renátó
2020-10-20

Négy nap alatt gördeszkázta körbe a Balatont Horváth Renátó. A zenei producer célja az volt tettével, hogy felhívja a figyelmet a koronavírus zenészekre mért hatására. A gördeszkázás ideje alatt a Fábián Juli Emlékalapítványnak gyűjtött, mely a zeneipar megsegítésére alakult. A távok alatt mások is csatlakoztak az ötletgazdához.


Részletek
Megvilágosodás napja 2021.
2020-10-20

Október 16-n a Fő térről indultak azok a kerékpárosok egy esti városi kerékpározásra akik részt vettek a Keszthelyei Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottságának „Megvilágosodás napja „ elnevezésű programján. A késő programnak nem más volt a célja, mint felhívni a biciklisek figyelmét a láthatóság fontosságára.


Részletek
Ismét remekeltek a Vajda Gimnázium tanulói
2020-10-19

A Matematikai Tehetségekért Alapítvány 2019/2020 - es tanévben is megrendezte Magyarországon a Nemzetközi Kenguru Matematikaversenyt. Ezen a versenyen mindenki részt vehet aki szeret gondolkodni, mert a könnyebb és nehezebb feladatok együtt mindenki számára sikerélményt biztosítanak. A Vajda János Gimnázium két tanulója egy 4. és egy 13. helyezést ért el.


Részletek
Keszthely több iskolájában is regisztráltak fertőzöttet
2020-10-19

Keszthely több iskolájában is regisztráltak koronavírussal fertőzött tanulót és dolgozót. Elsőként került a nyilvánosság elé, hogy a Zöldmező utcai iskolában egy pedagógus és egy gyógypedagógiai asszisztens fertőződött meg. Ma, azaz október 15-én még két intézményben – az Asbóth és a Premontrei középiskolában – regisztráltak COVID-19 fertőzöttet. A fenntartók és iskolaigazgatók tájékoztatása szerint a járványügyi előírásokat mindenhol maximálisan betartják.


Részletek