Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

TÁJÉKOZTATÓ 2021. április 9.

Időpont: 2021. 04. 09.

Tisztelt Keszthelyiek!

✅A hivatalos tájékoztatás szerint Keszthelyen az igazolt Covid fertőzöttek száma a mai napon 84 fő. Járványügyi megfigyelés alatt áll 33 fő.

✅A keszthelyi Rendelőintézet vezetőjének tájékoztatása szerint a háziorvosi rendelőkben eddig 4100 oltást adtak be a háziorvosok, az oltópontokon pedig több mint 2000 fő beoltása történt meg. A mai napon érkezett 150 db Pfizer-vakcina, amelyek oltására történő jelentkezések szervezése folyamatban van, ezeket legkésőbb hétfőig beadják az arra regisztráltaknak.

‼‼Az intézményvezető kéri a lakosság türelmét a háziorvosi rendelők telefonos elérhetőségeivel kapcsolatban, mivel azok a rendkívüli forgalom miatt túlterheltek.

✅Az Életfa Óvoda minden oktató-nevelő munkát közvetlenül segítő dolgozója megkapta a vakcinát, minden tagóvodában működik a gyermekfelügyelet.

✅A keszthelyi iskolákban folyamatosan történik a regisztrált dolgozók oltása.

✅A Szivárvány Bölcsőde működik, nincs beteg sem a dolgozók, sem a gyerekek között. Az oltásra regisztrált dolgozók beoltása folyamatban van.

Köszönöm az egészségügyi dolgozók megfeszített munkáját és mindazokét, akik önkéntesen segítenek a rászorulókon, hiszen ebben az időszakban minden segítség és támogatás nagyon fontos.

Kérem, aki még nem tette meg regisztrálja magát a védőoltásra!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Nagy Bálint, Keszthely polgármestere

Programnaptár
Hírek, hirdetmények