Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

Köszönet a Keszthelyieknek

Időpont: 2020. 03. 29.

Köszönet illeti valamennyi keszthelyi intézmény dolgozóját

Köszönet illeti valamennyi keszthelyi intézmény dolgozóját! Felsorolni is nehéz, hiszen mindenki alkalmazkodott az elmúlt napok nehéz körülményeihez, és munkája során a legtöbbet próbálta kihozni ebből a helyzetből.
Az egészségügyi alapellátás, a szociális ellátás, a hivatalok dolgozó ugyanúgy, ahogy a mentősök, a gyógyszertárasok, az élelmiszer boltok eladói, a rendvédelem, vagy a tömegközlekedés dolgozói.
Köszönet illeti a pedagógusokat is, akik a város valamennyi iskolájában szinte azonnal átálltak a digitális oktatásra, de köszönet a szülőknek, a kisgyermekeseknek, akiknek ugyanúgy nehéz helytállni ezekben a napokban.
Köszönöm az időskorúaknak, hogy felismerték, hogy a vírus rájuk a legveszélyesebb, és ezen a héten már lényegesen többen maradtak otthon. Köszönet a fiataloknak és a segítő családtagoknak, ismerősöknek, akik vállalják az idősek számára történő bevásárlást és ügyintézést. Nagyon köszönöm a keszthelyi civil segítők munkáját is, hiszen sok varrni tudó kezdett hozzá a mosható maszkok gyártásához és sokan vállalják az időseknek történő bevásárlásokat is!
Végül, de nem utolsó sorban nagyon köszönöm Keszthely valamennyi orvosának és egészségügyi dolgozójának a helytállást és az áldozatos munkát!
Ahhoz, hogy túl legyünk ezen a nehéz időszakon, az elkövetkezőkben is szükség lesz erre az összefogásra!
Nagy Bálint
polgármester

Programnaptár
Hírek, hirdetmények