Ingyenes képzési lehetőségek

2019. augusztus 23. (péntek)

Keszthelyen is elindultak a Nyitok Tanulási Központok Hálózatának képzési programjai.

Keszthelyen is elindultak a Nyitok Tanulási Központok Hálózatának képzési programjai. A Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért innovatív felnőttképzés egyedülálló tanulási lehetőséget biztosít. A hagyományos iskolarendszertől eltérő módszertannal és a 21. századi,innovatív technológiák alkalmazásával történő oktatás nem csak az oktatóközpontban hanem településeken kihelyezett oktatással is biztosít számos területen képzést.
Gyergyai Krisztina tanulási tanácsadó. Az új képzéseket nyújtó Nyitok Központban arról adott tájékoztatást az érdeklődőknek,hogy milyen térítésmentes képzésekben vehetnek részt a Nyitok Tanulási Központok Hálózatának legújabb helyszínén Keszthelyen.

„Olyan rövid ingyenes tanfolyamokat nyújtunk,16 és 64 év közötti felnőttek részére,amely jelentősen növeli a munkaerő kompetenciájukat. Két féleképpen érhetőek el az ingyenes tanfolyamaink. Egyrészt szeretettel várunk minden egyéni regisztrálót regisztrációs időnkben az irodánkban,Keszthelyen a Rákóczi u. 20. szám alatt. Aki ide betér hozzánk kitölt egy regisztrációs kérdőívet,mi ezt felvisszük a rendszerünkbe és máris jogosulttá válik,hogy részt vegyen bármelyik tanfolyamunkon.”-mondta el Gyergyai Krisztina a NYITOK tanulási tanácsadója.

Több szakterületen nyújt a 20 órás kompetenciafejlesztő képzés tanulási lehetőséget az ország 52 képzőközpontjában. Így a keszthelyiben is. Akkreditált nyelvi képzésekre is lehet jelentkezni, angol,a német vagy az orosz nyelven.

„A diákok részt vehetnek informatikai képzéseken is valamint szakmai képzéseken. Ilyenek pl.gép ipari, építőipari,logisztikai akár irodai szolgáltatások vagy pedig turizmus területén. Végül de nem utolsó sorban kiemelném,hogy nyitott specifikus képzéseink is elérhetőek ezek innovatív képzések . Ilyenek pl. az önmenedzsment vagy a nagy sikerek elé néző nők a 21.században programunk .” – adott tájékoztatást Gyergyai Krisztina.

A képzési palettáról nem hiányzik a vállalkozással kapcsolatos pénzügyi képzés és a protokoll képzés sem. Bővíti a lehetőséget a településekre , vállalatokhoz kihelyezett oktatás is.

Hegedüs Éva – Keszthelyi Televízió
https://tvkeszthely.hu/hirek/6312-ingyenes-kepzesi-lehetosegek?fbclid=IwAR0sRrbRVVvWDukEsAbqlcBYHn2fypkyP7eB9I_3dSnRihDf-Ls6U-7AYmQ