Fiatalok vállalkozóvá válása

2019. október 25. (péntek)

Közel 633 millió forintból valósítja meg az Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése című projektjét az a konzorcium, amelynek a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány is tagja.
A pályázat feltételeiről a hétfői keszthelyi információs napon hallhattak részleteket az érdeklődők. A projekt célja, hogy a nyugat-dunántúli régió területén élő és új egyéni vagy mikrovállalkozást tervező fiatalokat felkészítse. A programnak két célcsoportja van. Egyrészt a 15-25 éves korosztály, akik sem oktatásban, sem képzésben nem vesznek részt és nem is dolgoznak vagy a 25-30 év közötti fiatalok, akik regisztrált álláskeresők. A másik célcsoport a 30. életévüket betöltött, szintén regisztrált álláskeresők. A projekt második felében a jóváhagyott üzleti tervvel rendelkező, a képzési programot eredményesen elvégző jelentkezők maximum 4,5 millió forintnyi, vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek.

Regman Karola – Keszthelyi TV
https://tvkeszthely.hu/hirek/6520-fiatalok-vallalkozova-valasa?fbclid=IwAR0w5JVQj2C7Z9iub2I8zcW8YdYS0-rnZy4kp73Ntve-MoZVdFWG99O9KEg