Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

Bulldog és mopsz jótékonysági találkozó

Időpont: 2022. 09. 14.

Jótékonysági bulldog és mopsz találkozó volt Keszthelyen! Az ajkai Vahur Állatvédő Egyesülettel közösen rendezték meg a beach partit. A jó célt szolgáló, színes, szórakoztató programnak a Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert adott otthont.

Volt aki több kutyával érkezett Keszthelyre a kutyás parkban megrendezett  bulldog és mopsz találkozóra. Az ország minden részéből jöttek gazdik kedvencükkel. Németh Dávidék Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek: "Nyárligetről érkeztünk. Hát ez a bulldog szerelem… ez ilyen szerelem első látásra volt. Ez a fajta mindig is a kedvencünk volt. Imádjuk őket. Ez a kis röfögés, meg ahogy bújnak hozzánk, Igazából ez egy megmagyarázhatatlan szerelem."

Sokan vásároltak jutalomfalatokat, játékot és  tombolát a találkozón, ami jótékony célt is szolgált. "A Vahur Állatvédő Egyesületet támogatjuk. Keszthely különösen fontos nekünk, sokszor lejárunk a nyári időszakban és rengeteg jótékonysági rendezvényt szervezünk, viszont itt tudtuk megvalósítani, hogy egy ilyen beach parti jellegű rendezvény is bekerüljön a repertoárba."- mondta el a főszervező, Németh Nóra.

A második bulldog és mopsz jótékonysági találkozót számos program színesítette.  A kutyák gazdáinak többsége  be is nevezett  a kutya szépségversenyre ami az  egyik legnépszerűbb program volt. Hobbi és keverék kutyákkal egyaránt lehetett jelentkezni.  Mosolyt csalt az arcokra az ölbefutó verseny. Kisméretű és nagyobb kutyákkal futottak gazdáik. Látványos volt a gazdikereső verseny is. Egy elhangzott kedves szó az imádott gazditól és meg is találta a kutya a takaróval lefedett gazdáját. Hajdu Regina párjával érkezett Ajkáról. Nem csak adakoztak, a versenyekre is beneveztek mentett charles cavalier spániel kutyáikkal. "Mikor meghallottuk, hogy egy szaporítótelepről cavalier spánieleket mentettek, akkor nem is gondolkodtunk azon, hogy hozzánk kerülnek."- mondta Hajdu Regina.

Egyre több kutya kerül állatvédő egyesületek által a menhelyekre. Támogatást legtöbbször magánszemélyektől, civil szervezetektől kapnak. A keszthelyi adománygyűjtő találkozón közel 150 kutya és gazdája  vett részt, hogy segítse a Vahur Állatvédő Egyesület munkáját.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

https://tvkeszthely.hu/hirek/9564-bulldog-es-mopsz-jotekonysagi-talalkozo

Programnaptár
Hírek, hirdetmények