Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

Településrendezési lakossági fórum

Időpont: 2021. 04. 09.

Tájékoztatom a lakosságot, hogy településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012 (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rend.) szerint, a 139/2020. (V. 28.) sz. képviselő-testületi határozatával Keszthely Város Önkormányzata elhatározta a településrendezési eszközeinek módosítását.

A településrendezési eszközök előzetes tervdokumentációja az önkormányzat megtekinthető itt

Az Önkormányzat a településkép védelméről szóló rendelet módosításának véleményezését a Korm. rend. 29/A. § és Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7/2017. (III. 30.) a településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló rendelete előírása alapján kívánja megvalósítani. A járványügyi helyzetre való tekintettel a lakossági fórumot online egyeztetés formájában tartjuk meg.

A 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2.§ c) – a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról – alapján a 2021. április 15-én (csütörtök) 10:00 órakor tartandó

lakossági fórumot videókonferencia útján bonyolítjuk le.

A lakossági fórumon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát a foepitesz@keszthely.hu e-mail címen szíveskedjen jelezni legkésőbb 2020. április 14-ig. Csak a regisztrációval rendelkező személyek számára áll módunkban elküldeni a belépéshez szükséges elérési utat. Kérjük, hogy a településképi rendelet módosításával kapcsolatos észrevételeiket legkésőbb 2021. április 26. napjáig elektronikus úton (e-mail) tegyék meg a fent hivatkozott e-mail címen!