Ugrás a fő tartalomhoz
Keszthely logó

Fa – Max Faipari Termékgyártó Kft.

Fa – Max Faipari Termékgyártó Kft.
Székhely: 8360 Keszthely, Csapás u. 4522/6 hrsz.
Adószám: 10580730-2-20
Cg. szám: 20-09-060631
Levelezési Cím: 8330 Sümeg, Hunyadi János u. 2.

1. Telephely: 8330 Sümeg, Hunyadi János u. 2.
Tulajdonos: Horváth Csilla

Elérhetőségek:
Központi iroda: 8330 Sümeg, Béke tér. 13.
Telefon/Fax: +36 30 385 8000

Gyártó Üzem:
Üzemvezető: Horváth Lajos
Mobiltelefon: +36 30 339 8797
E-mail cím: fa-max@fa-max.hu

Cégünk, a Fa - Max Kft. asztalosipari termékeket, nyílászárókat gyártó és forgalmazó vállalkozás, amely 55 éves múltra tekint vissza. 1991 óta magántulajdonban működik. A sümegi vár lábánál lévő 1300 m2-es üzemünkben 25 szakképzett dolgozó egyedi és sorozatgyártással állít elő fa nyílászárókat. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően műemlék jellegű épületek, ún. kapcsolt gerébtokos ablakszerkezetek nyílászáró cseréjét is nagy szakértelemmel végezzük el. A vállalkozás fa nyílászárók (belső ajtók, bejárati ajtók, toló ajtók, ablakok, erkélyajtók, zsalugáterek) gyártással foglalkozik.

Cégünk továbbá alapvető céljának tekinti a magas színvonalú, minőségi termékek előállítását és forgalmazását; a vevők bizalmának megnyerését és megőrzését. Ennek érdekében:
- Figyelemmel kísérjük a piaci igények változását, hogy minél gyorsabban tudjunk reagálni;
- Európai Uniós pályázatok elnyerése és megvalósítása
- Igyekszünk gyors és rugalmas kiszolgálást nyújtani;
- Beszállítóinkat a piac igényeinek megfelelően választjuk ki.

Nyílászárógyártás
A fa nyílászáróinkat minőségi, háromrétegű hossztoldott, vagy toldásmentes alapanyagból készítjük. A megrendelt bejárati ajtó lehet részben üvegezett, kazettás, faragott, osztott, vagy egyedi elképzelés szerinti. Három vagy öt ponton záródó ROTO vasalattal. A zsalugáter táblái fix- és mozgatható lamellás kivitelben készülnek. Formai kialakítása lehet mart, vésett, szöges, íves és egyenes. A zsalugáter szárnyainak mozgatása a kézi mozgatás mellett megoldható kurblis vagy motoros kezeléssel.

Gerébtokos ablakszerkezetek
Készülnek borovi fenyő fűrészáru és rétegragasztott fríz anyagból. Történelmi pántokkal és kilincsekkel. Az üveg külső szárnyban 4mm-es síküveg, a belső szárnyban 4-16-4 mm-es hőszigetelt üveg. RAL fedőfestékkel, vízvető fából készül. A szerkezetek a hőszigetelt szárnyban tömítőgumival vannak ellátva.

Cégbemutatkozó

Programnaptár

Kiemelt programok
Szállások
Híreink