skip to main content
Keszthely logo

Cadillac Múzeum

A Garda Kft által megálmodott és életre hívott Cadillac múzeum értékálló gyűjteményt hoz létre a kiállított veterán autókból.
A Cadillac első autójának létrehozásától kezdve mindig a pompa, a fényűzés jelképe volt, törekedett az átlagon felüli szolgáltatások, a gyönyörű külső és belső formák megalkotására, melyet most egy tematikus kiállítás keretében ismerhetnek meg a látogatók. A tárlat a Cadillac márka fejlődést mutatja be az 1920-as évektől a '90-es évekig: járművek, érdekes információk és történetek a márkával kapcsolatban.

A Cadillac Múzeum komplex vizuális és audiovizuális élményt kínál látogatóinak, kicsiknek és nagyoknak, nőknek és férfiaknak egyaránt. Hiszen ki ne szeretné a szépet, a sztárokról szóló történeteket, a luxust? Ajánljuk a tárlatot mindenkinek, aki érdeklődik az autók iránt, kedveli az amerikai életstílust, vagy csak egyszerűen nosztalgiázna. Reméljük, hogy látogatóink számára olyan új információkat tudunk nyújtani, amelyek megragadják fantáziájukat, és a sok izgalmas érdekességet jóleső örömmel raktározzák el élménytárukban!
Várjuk szeretettel!

Nyitva tartás:
Hétfő- péntek: 9-17:30 h
Szombat: 9-17 h
Vasárnap: 10-16 h

Elérhetőségek:
Cím: Keszthely, Kossuth L. u. 77.
E-mail: gardakft@keszthelynet.hu
Honlap: www.cadillacmuzeum.hu

 

Gallery