Navigáció:   Hírek
Őszi városszemle
2016. szeptember 24., 15:04
NyomtatásNagyobb betűméretKisebb betűméretKedvencek közéElküldöm

Keszthely város polgármestere, a képviselő-testület tagjai és szakhatóságok képviselői járták végig a sétálóutcát az őszi városszemlén. Jelzett vagy észrevett hibákat, problémákat beszéltek meg, hogy a következő idegenforgalmi szezonra azokat orvosolni tudják.

A polgármesteri hivataltól indult el a szemlebizottság, hogy a kijelölt belvárosi szakaszon felmerülő problémákat feljegyezzék Ruzsics Ferenc polgármester vezetésével. Több helyen megálltak, hogy szakemberek bevonásával megtárgyalják a városközpont sürgős javítanivalóit. A  város tisztaságért felelős Városüzemeltető Kft. vezetőjének jelezték többek között, hogy a kockakövek között kinőtt gazt el kell távolítani, a Kossuth 15-17. számú ingatlan átjárójánál kialakult hulladéksziget-elhelyezést, ami az ott lévő tűzcsap megközelítését is gátolja, meg kell oldani. A sétálóutca javítását és közlekedési változásait is megnézték.

Az új, belvároson áthaladó kerékpárút veszélyeit mondta el Herold János képviselő a Szalasztó és a Kastély utca sarkánál. Véleménye szerint gyors megoldást kell keresni az egyértelmű jelzésekre, vagy a rendőrségnek alkalmanként figyelmeztetni kellene a kerékpárosokat a biztonságos közlekedés érdekében a szabályok betartására. A kastély bejáratáig tárták fel a szemlebizottság tagjai a hibákat.

Keszthely tisztaságáért, rendjéért a városban élő emberek tudnak tenni a legtöbbet - mondta a szemle alkalmával Ruzsics Ferenc.

A városszemlén részt vevők az épületek homlokzatát is szemrevételezték és megállapították, hogy a városképbe nem illő, leromlott tetőszerkezeteket, homlokzatokat meg kell javítani.

(forrás, fotó: Keszthelyi Televízió www.tvkeszthely.hu)Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Kinek küldi?
E-mail címe:
<< 2017. március >>
HKSZCSPSZOV
272812345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
 
ImpresszumCopyright © Keszthely Város Önkormányzata és WebMark